ERZURUM / AZİZİYE - Ilıca Toprakkale Ziyaettin Özatalay Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda öğrencilerde deprem bilincinin oluşması ve yapılması gerekenler hakkında bilgi sahibi olunması amacına yönelik olarak Deprem ve Tahliye Tatbikatı verimli bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında öğrencilerin katılımıyla okulumuzda tören yapıldı.

Mrt

"TÜRK'ÜN ÖZÜ; AKİF'İN SÖZÜ"

Mehmet Akif  ERSOY’u; İstiklal Marşı’mızın kabulünün 103. yıl dönümünde, Bakanlığımızın belirlediği “Türk’ün Özü; Akif’in Sözü”  temasında rahmetle, saygıyla, minnetle andık.

Şbt

2024 İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI BAŞVURU KILAVUZU YAYINLANMIŞTIR. SINAV BAŞVURULARI 13 ŞUBAT 1 MART TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

https://www.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2024_01/26095156_YOKBS_BaYvuru_ve_Uygulama_KYlavuzu_2024.pdf linki üzerinden kılavuza ulaşabilirsiniz.

Ock

Bakanlığımızca yürütülen 81 Çalıkuşu e-Dergi çalışması kapsamında Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan kültür ve eğitim içeriklerinin yer aldığı "81 Çalıkuşu ERZURUM"   adlı e-Dergi 13. sayısı resmi web adresinde yayımlanmış olup dergiye ait link adresi yazımız ekinde sunulmuştur.

Kas

Bakanlığımızca yürütülen 81 Çalıkuşu e-Dergi çalışması kapsamında Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan kültür ve eğitim içeriklerinin yer aldığı "81 Çalıkuşu ERZURUM" adlı e-Dergimizin 12. sayısı resmi web adresinde yayımlanmış olup dergiye ait link adresi aşağıda belirtilmiştir.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü koordinesinde " erkek odaklı şekilde yürütülecek olan kadına yönelik şiddetin önlenmesine ilişkin yaygın eğitim ve farkındalık çalışmaları kapsamında yıl içerisinde en az 5 milyon erkeğe kadına yönelik şiddetle mücadele alanında temel bilgilendirme ve farkındalık oluşturma eğitimleri verilecek, bu kapsamda; İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü koordinesinde, Faaliyet Planının paydaşı olan ilgili Bakanlıklar/Başkanlık temsilcilerinin katılımıyla #KadınaElKalkamaz mottosu çerçevesinde video, broşür ve afişler hazırlanmıştır.

Tüm velilerimize önemle duyurulur.

Ekm

Dünya Gıda Günü kapsamında ilçemiz Tarım ve Orman müdürlüğü ekibi tarafından öğrencilerimize eğitim verildi. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

May

Bakanlığımızca yürütülen 81 Çalıkuşu e-Dergi çalışması kapsamında Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan kültür ve eğitim içeriklerinin yer aldığı "81 Çalıkuşu ERZURUM"   adlı e-Derginin 9. Sayısı İl Milli Eğitim Müdürlüğünün resmi web adresinde yayımlanmış olup dergiye ait link adresi aşağıda gönderilmiştir.

Nis

Çocuğa Karşı Cinsel İstismar Suçunun Bildirim Yükümlülüğü kapsamında istismar suçunun bildirilmesi gerektiği ile ilgili görsel aşağıda sunulmuştur.

Şbt

Motivasyon, mutlu ve başarılı olmak için hayati önem taşır. Aşağıdaki ipuçları, kendi kendinizi motive etmenize ve bunu sürdürebilmenize yardımcı olacaktır. Bunlar, pratik ve sonuca yönelik tavsiyelerdir. Uygulamadığınız sürece, genel kültürden öteye geçmeyeceklerdir.

Şbt

Çocuklarımıza doğru ve olumlu bir bakışla yaklaşmak ,sağlıklı iletişim kurmak; yaş dönemleri, büyüme ile ilgili sancıların, olan yada olabilecek çatışmaların; sorun haline gelmesini önler. Oluşan sorunlara da hızla çözüm üretebilmemize yardımcı olur.