ERZURUM / AZİZİYE - Ilıca Toprakkale Ziyaettin Özatalay Ortaokulu

Ilıca Toprakkale Ziyaettin Özatalay Ortaokulu

04426432169////0541 852 51 49
Adres
TOPRAKKALE MAH. TOPRAKKALE KÜME EVLERİ ZIYAETTIN ÖZATALAY ILK ORTA OKULU BLOK NO 151 AZİZİYE / ERZURUM
Vizyon
ÇALIŞANLARIN GÖREVLERİNİ İYİ YAPMANIN HUZURUNU DUYDUĞU, HİZMETİ ALAN ÖĞRENCİLER VE TOPLUMSAL ÇEVRENİN SAYGINLIĞINI KAZANMIŞ, ÇALIŞMA ORTAMI, ÖĞRENCİ BAŞARISI VE DAVRANIŞLARI İLE ÇEVRESİNDE ÖRNEK TEŞKİL EDEN BİR OKUL OLMAK.
Misyon
Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
LGS sınavlarında başarılı olmaya çalışmaktadır.Ferdi yüksek puanlar olmasına rağmen genelde ilçemizde orta derecelerdedir. İmkanların kısıtlı olmasına karşın Ülke, İl ve İlçe çapında düzenlenen yarışmalara ve etkinliklere katılmaya çalışmaktadır.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim / TAM GÜN
09:00 / 15:10
Ulaşım
Konum itibariyle okulumuz Pazaryolu, Ispir, Rize karayolu üzerinde olup Erzurum merkeze gidis ve gelisler için Ispir otobüsleri 2 saatte bir geçmektedir.
Öğrencilerin ulaşımı servislerle sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Cografi özellikleri bakimindan köyümüz kişlari çok soğuk ve çok fazla kar yagisi almakla beraber, yazlar sicak ve kurak geçer. Ögrenci ailelerinin geçim kaynagı hayvancilik ve çiftçiliktir. Kültür itibariyle yöre insani sicakkanli, misafirperver olmasiyla bilinir.
Erzurum Merkeze uzakligi 80 km, Aziziye ilçe merkezine uzakligi ise 64 km´dir.
SIFIR ATIK PROJESİ
İlkokul ve Ortaokul aynı binada hizmet vermektedir. 0541 852 51 49